loading

Ukratko o nama

NAŠA AGENCIJA

Putnička agencija OREBIĆ TOURS d.o.o. sa sjedištem u Orebiću, osnovana je 1991. god. Agenciju vode dugogodišnji radnici u turizmu trudeći se raditi savjesno, korektno, brzo i kvalitetno. Radimo od jutra do mraka, subotom i nedjeljom . Uvijek smo spremni dati traženu informaciju i ispuniti Vaše želje, jer znamo da je Vaš odmor ono čemu se veoma radujete. Zato želimo sa zadovoljstvom istaknuti da se već godinama svi naši gosti nakon provedenog odmora u našem aranžmanu vraćaju svojim domovima bez ijedne reklamacije.

HOTELI / APARTMANI
Hoteli i apartmani u obiteljskim kućama, koje Vam nudimo, izabrali smo na osnovu poznavanja tih objekata, te odgovornih ljudi u hotelima kao i vlasnika kuća i apartmana za odmor.

Osim smještaja u hotelima i apartmanima iz opisa na našoj web stranici, vršimo rezervacije smještaja i u drugim mjestima i objektima. Osim toga bavimo se organizacijom đačkih ekskurzija,  drugih grupa, studijskih putovanja, sportskog i lovnog turizma,

IZLETI  I TRANSFERI
Vršimo izlete za područja Pelješca: muzeji Orebića, vinske ture, fish picnic, planinarenje do vrha brda sv. Ilija (961 m.), obilazak Stona i kušnja kamenica, te ostalih morskih specijaliteta, razgledanje grada Korčule i  grada Dubrovnika, te Međugorja i Mostara, posjeta nacionalnom parku  Mljet, plovidba rukavcima rijeke Neretve – foto safari. Organiziramo i izlete prilagođene željama gostiju.

Transfere vršimo prema želji gostiju ili naših poslovnih partnera iz ili prema aerodromima Dubrovnik i Split, odnosno od pojedinih gradova do rezerviranog smještaja. Usluge vršimo osobnim automobilima od 1 - 4 osobe, minibusom od 4 – 8 osoba, te autobusima od 9 – 49 osoba.

NAŠE CIJENE
Cijene su nisko kalkulirane. Imajte na umu da povoljne cijene ne znače lošiju uslugu.

NAŠA PREPORUKA
Naša preporuka su naši dosadašnji zadovoljni gosti.