loading

Ukratko o nama

NAŠA AGENCIJA

Putnička agencija OREBIĆ TOURS d.o.o. sa sjedištem u Orebiću, osnovana je 1991. god. Agenciju vode dugogodišnji radnici u turizmu trudeći se raditi savjesno, korektno, brzo i kvalitetno. Radimo od jutra do mraka, subotom i nedjeljom . Uvijek smo spremni dati traženu informaciju i ispuniti Vaše želje, jer znamo da je Vaš odmor ono čemu se veoma radujete. Zato želimo sa zadovoljstvom istaknuti da se već godinama svi naši gosti nakon provedenog odmora u našem aranžmanu vraćaju svojim domovima bez ijedne reklamacije.

HOTELI / APARTMANI
Hoteli i apartmani u obiteljskim kućama, koje Vam nudimo, izabrali smo na osnovu poznavanja tih objekata, te odgovornih ljudi u hotelima kao i vlasnika kuća i apartmana za odmor.

Osim smještaja u hotelima i apartmanima iz opisa na našoj web stranici, vršimo rezervacije smještaja i u drugim mjestima i objektima. Osim toga bavimo se organizacijom đačkih ekskurzija,  drugih grupa, studijskih putovanja, sportskog i lovnog turizma,

IZLETI  I TRANSFERI
Vršimo izlete za područja Pelješca: muzeji Orebića, vinske ture, fish picnic, planinarenje do vrha brda sv. Ilija (961 m.), obilazak Stona i kušnja kamenica, te ostalih morskih specijaliteta, razgledanje grada Korčule i  grada Dubrovnika, te Međugorja i Mostara, posjeta nacionalnom parku  Mljet, plovidba rukavcima rijeke Neretve – foto safari. Organiziramo i izlete prilagođene željama gostiju.

Transfere vršimo prema želji gostiju ili naših poslovnih partnera iz ili prema aerodromima Dubrovnik i Split, odnosno od pojedinih gradova do rezerviranog smještaja. Usluge vršimo osobnim automobilima od 1 - 4 osobe, minibusom od 4 – 8 osoba, te autobusima od 9 – 49 osoba.

NAŠE CIJENE
Cijene su nisko kalkulirane. Imajte na umu da povoljne cijene ne znače lošiju uslugu.

NAŠA PREPORUKA
Naša preporuka su naši dosadašnji zadovoljni gosti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija