loading

Rijeka Neretva - Foto Safari

Rijeka Neretva - Foto Safari
Polazak:

Izlet počinje u Orebiću, te se putuje autobusom oko 2 sata do mjesta Opuzen. Delta rijeke Neretve veliko je močvarno područje bogato raznolikim biljnim i životinjskim svijetom, posebno poznato kao stanište mnogobrojnih vrsta ptica. Posjetiteljima i turistima ovaj je kraj poznat kao hrvatska Kalifornija. Ono što vas očekuje po dolasku u Deltu je vožnja mnogobrojnim kanalima i rječicama u tradicionalnom neretvanskom plovilu ''specijalna lađa'', što će Vam omogućiti da ljepotu Neretve doživite iz neposredne blizine, uživati u netaknutoj prirodi, a te pejzaže i ljepotu prirode ovjekovječite fotografiranjem.

Ručak, odnosno degustiranje neretvanskih specijaliteta pripremljenih na tradicionalni način u izvornom ambijentu, na otvorenom uz živu muziku, nezaboravan je doživljaj koji zauvijek ostaje urezan u srce svakog gosta. Tijekom ljeta gosti mogu pronaći osvježenje u jezeru Kuti.

Po želji može se upriličiti posjeta bogatoj ornitološkoj zbirci koja broji 229 primjeraka zaštičenih ptičijih vrsta, kao i poznatom muzeju ostataka rimskog hrama - Augusteuma i 17 mramornih skulptura nadnaravne i naravne visine. Ovaj nalaz potakao je ideju o zajedničkoj prezentaciji ovog jedinstvenog arheološkog lokaliteta kako arhitektonskih ostataka tako i drugog brojnog arheološkog materijala u mjestu Vid nedaleko grada Metkovića. Povratak u Orebić očekuje se oko 18,00 sati.

Pošalji upit

Polja označena zvjezdicom ( * ) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.